Ocena 9532 uporabnikov:
JAMČIMO VAM, DA BOSTE V 4 TEDNIH IZGUBILI 14 KG.
ALI PA VAM VRNEMO DENAR
ČE SANJATE O VITKI POSTAVI IN IZGUBI KILOGRAMOV, POTEM POZORNO PREBERITE NASLEDNJE. MORDA SE VAM BO OBRESTOVALO.
To so avtentične slike Andreja, ki je v 6 tednih izgubil 20kg brez kakršnekoli telovadbe, diete ali odrekanja najljubši hrani. Zakaj pišemo o Andreju? Za to imamo dva razloga. Prvič, hoteli smo nekaj, kar bi pritegnilo Vašo pozornost. To smo storili zato, ker Vam moramo povedati nekaj pomembnega. Kot drugič pa je fotografija tega moškega uvod v neverjetno sporočilo, ki bi ga želeli podeliti z Vami. Če ste že poskušali shujšati, Vas bo ta novica vzdramila kot še nobena doslej. Če pa ste šele začeli razmišljati o izgubi kilogramov, toda niste popolnoma prepričani, kateri metodi bi sledili, Vam bo ta novica pomagala prihraniti nekaj sto evrov in veliko časa. To je morda najpomembnejša novica, ki ste jo kdajkoli prebrali. Čez nekaj trenutkov Vam bomo vse razložili. Najprej bi Vam želeli reči nekaj, kar je zelo tesno povezano s tem. Največjo resnico, ki podira mite o izgubi teže.
Ali ste vedeli, zakaj se kilogrami običajno topijo tako počasi?
Zato ker:
ne glede na to ali ste se odločili za fizično aktivnost ali nizko kalorično dieto, bo Vaše telo najprej porabilo nakopičene ogljikove hidrate in šele nato bo začelo topiti maščobe. Ogljikovi hidrati so kot spužve – s shranjevanjem vode se povečajo štirikratno.
To je najpomembnejše.
To dokazuje, da se mora telo pred izgorevanjem maščob rešiti velikih količin vode iz ogljikovih hidratov. Prav zaradi tega je izguba teže najhitrejša v prvih nekaj tednih, nato pa preide v počasnejšo fazo izgorevanja maščob. Jasno je, da želimo izgubiti maščobe in ne vodo. Na žalost telo deluje na ta način, da pravilna izguba teže postaja izjemno počasen proces, toda obstaja metoda, zahvaljujoč kateri...
Lahko stopite maščobe hitreje in lažje
Ob tem pa boste tudi hitreje shujšali... Dovolite nam, da Vam pojasnimo, kako je to možno.
Človeško telo potrebuje veliko kompleksnih komponent, da bi pospešilo proces hujšanja. Ti elementi bodo zagotovili pravilno regulacijo večine pomembnih funkcij tako, da lahko telo učinkovito izgoreva maščobe. Ena od glavnih sestavin je hidroksi citronska kislina (HCA), ki zmanjšuje občutek lakote, kar vodi do omejenega vnosa hrane, kar je za samo izgubo teže najpomembnejše. Zahvaljujoč tej kislini ne boste občutili napade lakote ali stalno potrebo po vnosu hrane. Sledi proces izgorevanja maščobnih tkiv, ki je prav tako odgovoren za čiščenje nakopičenih toksinov iz Vašega telesa. Standardne diete se običajno povezujejo z zmanjšanjem energije in vitalnosti. Da bi se to preprečilo, bi telo moralo prejemati stimulativne substance. Vaši možgani dobivajo s čistim ekstraktom HCA enako dozo emocionalnih kemikalij, kot bi jih dobili iz ogljikovih hidratov ali sladkorja, toda brez nezdrave hrane ali kalorij.

Kako v prehrano vnesti vse te sestavine? V praksi to ni možno! Zato ker...
Celo najboljše diete ne vsebujejo
te edinstvene komponente
Torej hitra in učinkovita izguba kilogramov ni možna? Nasprotno. Vrnili se bomo k tistemu, kar smo napisali na začetku. Rekli smo, da je to lahko najpomembnejša novica, ki jo boste kdajkoli slišali. Ali vesta, kaj bi se zgodilo, če bi bilo možno v telo vnesti vse te sestavine? Če bi bilo telo oskrbljeno s temi sestavinami, bi se pri izgubi kilogramov dogajali čudeži, zahvaljujoč temu pa bi…
IZGUBILI ODVEČNE KILOGRAME
V ZELO KRATKEM ČASU
Tu so dobre novice. Vnos teh komponent v organizem je povsem možen! To pomeni, da lahko:

Izgubite 100% odvečnih maščob in ostanete z minimumom 20% telesne mase, kar je norma pri vitkih osebah, in končno začnete skrbeti za svoje zdravje.

Nesporni podatki prikazujejo, da odvečni kilogrami vplivajo na zdravje in življenje.
Celo 90% diabetikov tipa 2 je predebelih. Moški z indeksom telesne mase (BMI), ki je večji od 29, imajo 3 krat večje tveganje za srčni napad. Prav tako so nagnjeni k hormonalnemu neravnotežju in erektilnim motnjam. 20% povečanje telesne mase povzroči osemkratno (!!!) povečanje tveganja za hipertenzijo. Debelost prav tako vodi do degenerativnih sprememb v sklepih. In to je le začetek dolgega seznama bolezni in problemov, ki so rezultat odvečnih kilogramov... Čas je, da vzamete zadevo v svoje roke.

Postanite privlačnejši zahvaljujoč vitki postavi, katero bodo občudovali tudi drugi.

Postanite uspešnejši na delovnem mestu. Statistike govorijo, da vitkejše osebe lažje pridejo do profesionalne kariere in se v družbi bolje znajdejo.

Dajte si priložnost in povečajte Vašo samozavest ter lažje sprejmite sami sebe.
S hujšanjem se rešite problemov, ki so Vas morda obremenjevali ves ta čas.

Posezite, in končno zgrabite svoje sanje ter jih uresničite. Ni pomembno, ali imate poseben razlog za hujšanje. Vrnitev fanta ali punce, Novo leto, prazniki, pomembna pot ali nek drug dogodek. Vredno je slediti svojim sanjam.
ČASOVNO OMEJENA PROMOCIJSKA PONUDBA ZA NAŠE BRALCE Tukaj
Zaključek
Pri tej dieti se lahko zahvaljujoč edinstvenim sestavinam rešite večine problemov, ki jih povzročajo odvečni kilogrami.
In vse to zahvaljujoč tabletam, ki se imenujejo – PGC500TM.

Verjetno ste sedaj pomislili...
Ali te tablete resnično jamčijo izgubo kilogramov?
To niso le tablete! Vse te sestavine so skrbno izbrane, da bi omogočile učinkovito izgubo teže.
Zahvaljujoč dodanim ekstraktom boste rezultate opazili še hitreje.
KLJUČNA SESTAVINA V IZDELKU PGC500TM JE ZELO POMEMBNA NARAVNA SPOJINA, KI SE IMENUJE HIDROKSI CITRONSKA KISELINA (HCA).
97,6% NAŠIH KUPCEV JE IZGUBILO VEČ KOT 10KG TEKOM ŠTIRITEDENSKEGA TRETMAJA.
Mnenja uporabnikov
Številne klinične raziskave so dokazale njeno učinkovitost v boju proti kopičenju kilogramov, zmanjšanju apetita in krepitvi imunitete. Ena od najbolj znanih raziskav, objavljena v Journal of Diabetes, Obesity and Metabolism (revija o diabetesu, debelosti in metabolizmu), je pokazala, da HCA povzroči, v pravem razmerju, znatno izgubo teže, zmanjšuje vnos hrane in kopičenje kilogramov ter pomaga v boju proti holesterolu, redkim lipoproteinon, trigliceridom in nivoju leptina. HCA blokira maščobe tako, da zaustavlja ključen encim (citrat liaza), ki ga telo uporablja pri pretvorbi glukoze v maščobo. HCA zaustavlja proces ustvarjanja maščob in proizvodnjo LDL-a (slabega holesterola), trigliceridi pa se znižujejo. Naraven HCA v izdelku PGC500™ je znana kot zaviralec apetita, ki zmanjšuje potrebo po grizljanju in vnosu kalorij. Učinki izgube kilogramov z uporabo kombinacije vseh teh sestavin so jasno vidni in potrjeni s strani oseb, ki so uporabljale ta proizvod. Dovolite, da Vam predstavimo le nekatere od naših zadovoljnih kupcev.
Ksenija Vidmar, 26 let
Izgubljeno 29 kg
Že od same predaje naročila sem se počutila vzdramljeno. Paket sem prejela naslednji dan in takoj pričela z jemanjem tablet. Učinek je bil osupel, saj sem po enem tednu izgubila že 3 kg!!! Imela sem veliko več energije in volje!!! Rezultati so bili tako fantastični, tako da sem po prvem paketu naročila še dva. Moj tretma je trajal malo več kot 3 mesece. Izgubila sem celo 29kg!!! Počutim se fantastično!!! Hvala vam!!!
Kristijan Grabar, 28 let
Izgubljeno 16 kg
Uporaba teh tablet me je motivirala, da spremenim prehrano. Sedaj se tega moram držati, saj želim zadržati svojo težo. Zaključil sem s tretmajem, toda sedaj vem, da moram jesti manj kot prej. Vem, da se to izplača, ker nisem edini, ki mi je ta sprememba všeč. Moja soproga je navdušena. Srečen sem!
Maja Bitnec, 33 let
Izgubljeno 13 kg
Končno sem našla proizvod, s katerim sem 100% zadovoljna, saj sem v 4 tednih izgubila 13kg. Niti en prejšnji proizvod ni bil 1% učinkovit kot je izdelek PGC500™. Vsakdo, ki se bori z odvečnimi kilogrami, bi ga moral uporabljati.
Tamara Rakovec, 37 let
Izgubljeno 15 kg
Še vedno ne morem verjeti, kako izgledam. Vedno sem se imela za neprivlačno. In to zaradi svojih debelih bokov in debeluškaste linije. Drugim puncam sem zavidala njihove postave. Ko sem se odločila, da bom shujšala, nisem niti pomislila, da bi bile spremembe lahko tako neverjetne. Postala sem druga oseba! Prijatelji iz šole me ne morejo spoznati. Spominjajo se me iz časa, ko sem imela preveč kilogramov… Presrečna sem, saj je to sprememba, kakršno sem si od nekdaj želela. Hvala hvala hvala!!!
Monika Jelaš, 47 let
Izgubljeno 23 kg
Dobesedno sem poskušala vse, da bi shujšala, tako da vem, kaj deluje in kaj ne. Izgubila sem veliko živcev, denarja in časa na prejšnjih poskusih hujšanja. PGC500™ tablete so učinkovitejše od drugih izdelkov – nikoli nisem uspela izgubiti celo 23kg v samo 8 tednih. To, kar pišejo o tem dodatku, je več kot resnica. To je najboljša stvar, ki sem jo kdajkoli kupila.
Matej Tomić, 29 let
Izgubljeno 9 kg
V 1 mesecu sem izgubil 9kg in sedaj imam idealen BMI – 19,4. Vse je potrebno početi odgovorno. Vsem želim srečo pri izgubi kilogramov. Jaz sem uspel, tudi vi boste. Je zelo učinkovit dodatek. Sedaj, ko gledam stare slike, ne morem verjeti, kako sem izgledal.
Marijan Tomas, 24 let
Izgubljeno 36 kg
Sem še en uporabnik, ki je shujšal. Zelo sem srečen, da sem kljub dvomom kupil dodatek k prehrani PGC500™. Kupil sem dve steklenički, katere sem jemal 8 tednov (nato sem kupil še dve). Zelo sem zadovoljen z rezultati. Vsem sem priporočal ta izdelek. Hvala.
Tin Lončar, 30 let
Izgubljeno 22 kg
To je moje poročilo. V 2 mesecih sem izgubil 22 kg in počutim se odlično. Sedaj je preteklo že 5 mesecev odkar sem začel uporabljati ta proizvod in zadržal sem isto težo. Moram priznati, da nikoli nisem pričakoval takšnih rezultatov. Sem več kot zadovoljen – to je najučinkovitejši tretma, ki je bil kdajkoli dostopen!
Damir Tušek, 30 let
Izgubljeno 28 kg
Zahvaljujoč tem fenomenalnim tablet sem shujšal tudi sam. Jemal sem jih 12 tednov in izgubil 28 kg. Začel sem tudi telovaditi in počutim se prerojeno. Teža se ob jemanju teh tablet sama od sebe
Laura Alaga, 24 let,
Izgubljeno 21 kg
Opravila sem dvojni tretma. Na začetku sem kupila 1 stekleničko in nato še eno. Najprej sem izgubila 10kg, kasneje pa še 11kg, tako da sem sedaj lažja za 21 kg. Tablete hitro delujejo. Dovolj je, da jih redno jemljete, pijete veliko vode zaradi čiščenja organizma in kilogrami se topijo. Te tablete so mi resnično pomagale!
INŠTITUT ZA PREHRANO KLASIFICIRA DODATKE K PREHRANI KOT: ''IZDELKE, NAMENJENI OSEBAM Z ODVEČNIMI KILOGRAMI, KI ŽELIJO IZGUBITI TELESNO MAŠČOBO IN MASO''.
RAZISKAVE GOVORIJO, DA SESTAVINE, KI JIH VSEBUJEJO TABLETE PGC500TM , UČINKOVITO SPODBUJAJO TRETMA HUJŠANJA S POSPEŠEVANJEM PROCESA IZGOREVANJA MAŠČOBNEGA TKIVA ZA CELO 400%.
ČASOVNO OMEJENA PROMOCIJSKA PONUDBA ZA NAŠE BRALCE
Promocijska cena
59,00
39,00
Ušparajte20,00
  • HACCP CERTIFIED
  • 100% MONEY BACK GUARANTEE
  • MADE IN THE UK
Naroči zdaj!
  • OPOMBA:
  • IZDELEK BO PRISPEL NA VAŠ HIŠNI NASLOV V ROKU 2-3 DNEH!

  • PLAČILO PO POVZETJU (BREZPLAČNA DOSTAVA)

  • 30 DNEVNA GARANCIJA POVRAČILA DENARJA V PRIMERU NEZADOVOLJSTVA.